De mensen

Zin en Zakelijkheid is een trainings en advies buro dat zich richt op de (verder) ontwikkeling en samenwerking van mensen, teams en organisaties.

Drijvende kracht en initiatiefnemer achter zin en Zakelijkheid is Fieke Klaassen.

Zin en Zakelijkheid werkt samen in een netwerk van adviseurs, bureaus en coaches uit diverse branches die mensen en organisaties helpen het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Voor iedere opdracht wordt samen met de opdrachtgever gekeken naar de gewenste expertise en inzet. Zo haalt u altijd de juiste mensen in huis met kennis van zaken! Zie ook onze partners.

Klik onderstaand om meer te lezen over Fieke Klaassen

Fieke Klaassen

Na een oorspronkelijke start als sales en marketingprofessional in de hospitality en farmaceutische branche kwam zij via field-training en coaching terecht in “trainersland”.

Ze heeft haar sporen verdiend binnen de zakelijke wereld waar “harde waarden”als targets, omzetdoelstelling en deadlines de boventoon voerden en kent de wereld van accountmanagement en afstemming en verbinding maken met je klanten als geen ander.

Na enkel ingrijpende gebeurtenissen in haar eigen leven besloot ze het roer om te gooien en zich meer te richten op de wat zachtere waarden waarbij zingeving en dienstbaarheid weer de overhand namen.
Een aantal opleidingen en jaren levenservaring verder richt zij zich nu volledig op het begeleiden van mensen, teams en organisaties.

In trainingen vindt ze het belangrijk een goede balans te zoeken tussen harde en softe skill.

Net zoals zij het belangrijk vindt een goede mix te vinden tussen harde en softe skills heeft zijzelf een breed scala aan erkende opleidingen genoten oa. op het gebied van:

  • management;
  • sales;
  • persoonlijke effectiviteit;
  • en trainers/coach vaardigheden.

Gecombineerd met de opgedane ervaring als reisbegeleider en yogadocente beschikt zij over een brede toolkit aan werkvormen waaruit zij kan putten in trainingen en coachingssessies. Uiteraard staat daarbij altijd de wens van de klant centraal.