Coaching

Personal en executive coaching
Soms willen we stilstaan bij waar het werkelijk om gaat in het leven. Door de tijd te nemen om bewuste keuzes te maken, zowel op het gebied van werk als privé en door aandacht te besteden aan hoe we optimaal in balans kunnen komen, krijgt ons leven een nieuwe wending en nieuwe vooruitzichten. Zo kunnen we weer op een authentieke manier leiding geven aan onszelf en daardoor ook aan anderen.

Personal coaching

Persoonlijke coaching bestaat uit ondersteuning bij vraagstukken in uiteenlopende situaties op het werk of in de persoonlijke leefomgeving. Jouw unieke talenten, krachten en ambities vormen het uitgangspunt voor de coaching. Ik help je om blokkades te overwinnen, je mogelijkheden te benutten en doelen te realiseren.

Lees meer »

Executive coaching

Goede leiders (ongeacht of je een functie hebt als leider of op een andere manier mensen leidt) inspireren – doordat ze echt zichzelf zijn, authentiek, geen spelletje spelen, hun echte eigen waarden met duidelijke passie nastreven. Je wilt in toenemende mate jezelf kunnen zijn, je persoonlijk belangrijke waarden kunnen realiseren in de interactie met je omgeving.

Lees meer »

Natuurcoaching

Steeds meer coaches kiezen ervoor om met hun cliënten naar buiten te gaan en al wandelend een coachgesprek te voeren. Dit wordt wandelcoaching genoemd. Wandelcoaching is niets meer dan al wandelend je cliënten begeleiden. Op zich biedt dit alleen al een krachtige meerwaarde op coaching binnen vier muren.

Lees meer »